Posted on Jätä kommentti

Fiat Dethleffs Trend -asuntoautolla mukava matkustaa

Asuntoauto on mukava tapa liikkua paikasta toiseen niin kesällä kun talvellakin. Vuokraa kauttamme uusi Fiat Dethleffs Trend -asuntoauto, jossa kaikki  mukavuudet onnistuneeseen matkaan!

Katso varaustilanne täältä (tori.fi -sivusto) ja muita tietoja.

Lisätietoja saat soittamalla Eila Kääriäinen 045 260 7548 (puhelut miel. klo 16 jälkeen) tai lähetä sähköposti eila.kaariainen@live.fi.

Posted on Jätä kommentti

Skaalalta ikkunat ja ovet kotiisi

Skaala on vuonna 1956 perustettu, Pohjoismaiden suurimpiin kuuluva ikkuna-, ovi- ja lasiratkaisuihin erikoistunut palvelutoimittaja. Skaala on suomalainen perheyritys, jossa vahva puusepänteollisuuden perinne ja osaaminen yhdistyvät moderneihin tuotantomenetelmiin ja edelläkävijän tuoteratkaisuihin. Skaala tunnetaan etenkin energiatehokkaasta tuoteperheestä ja kokonaisvaltaisesta palvelukonseptistaan. Päätoimipaikka on Kauhavalla, Etelä-Pohjanmaalla. Skaala on palkittu useilla tuotekehitykseen, laatuun, energiatehokkuuteen ja kestävään kehitykseen liittyvillä palkinnoilla.

Meiltä saat laadukkaan kokonaispalvelun mittauksista asennukseen saakka ja aina myös ilmaisen arvioinnin.

Sovi tapaaminen Skaala ikkuna- ja oviasiantuntija Jukka Hytösen kanssa – jukka.hytonen@skaala.com  tai soita 050 564 5868

Posted on Jätä kommentti

Aroma Sense patruunoiden tuoksuista

Tuoksu tulee voimakkaillimmaan noin yhden viikon suihkuttelun jälkeen.
Kun ottaa käyttöön uuden patruunan tuoksu ei tule heti, vaatii yleensä 5-10 minuuttia suihkuttelua.

Aroma Sensen maahantuojan mielipide tuoksuista, mutta ainahan nämä ovat mielipiteitä ja kaikillahan ei ole sama mielipide saatika hajuaisti samanlaiset.

Eukalyptus, Sademetsä, Laventeli – Mieto
Sitruuna, Mänty, Sitruuna-Mango – Keskivahva
Ruusu, Jasmiini, Vanilia-kookos – Vahva

Eikun kokeilemaan vaihtoehtoja on.

aromageeli_patruunat